Zgornja Savinjska Dolina

Hotel Plesnik****

Poroka poteka v eni najlepših dolin na svetu, Logarski dolini. Mladoporočenca lahko imata obred na travniku pri Hotelu, pod vrhovi Kamniško- Savinjskih Alp ali pri bližnjem slapu Palenk.

OPIS IN VRSTA OBREDA: Civilni obred poteka na travniku ali pri slapu. Z dekoraterko se dogovori postavitev, dekoracija in aranžma. Cerkvena poroka poteka v kapeli Kristusa Kralja, na vstopni točki v Logarsko dolino (2 km od hotela).

OPIS POROČNEGA SLAVJA: Organiziramo male in velike poroke (do 150 ljudi). Obred je na prostem (razen v primeru dežja; takrat se obred izvede v avli depandanse Vile Palenk (30m od hotela, pokrit prehod). Sprejem gostov imamo na hotelski terasi, da lahko svatje uživajo v čudovitem pogledu na Alpe, poročno kosilo ali večerja je lahko v Lovski sobi (do 35 oseb), v hotelski restavraciji ali združeno z obema prostoroma (za poroke nad 70 ljudi). Skozi celoten obred je prisotna organizatorka poroke, ki usmerja ljudi in poskrbi, da vse poteka po programu.

MOŽNOST NOČITVE:  DA (V Hotelu je 32 sob, v depandansi Vili Palenk je 10 sob. Za zelo velike poroke, rezerviramo prenočišča tudi pri sosednjih objektih, ki so oddaljeni cca. 5 minut hoje od našega hotela.

PONUDBA: Kuhinja ne uporablja dodatkov, vsi obroki so pripravljeni sproti. Mladoporočencema lahko priporočimo fotografe, dekoraterko, glasbenike, ki so v preteklosti že sodelovali z nami na porokah. Parkirišče je namenjeno izključno našim gostom, zato je prostora dovolj za svate. Možna organizacija prevoza v naši režiji, mladoporočenca lahko imata po predhodnem dogovoru vožnjo s kočijo… Program prilagodimo željam vsakega para mladoporočencev.

KONTAKT: naziv ponudnika, naslov, telefon, e-pošta, povezava na stran z več informacijami:

Hotel Plesnik****

t: 00386 (0) 3 839 23 00

e-pošta: info@plesnik.si

www: plesnik.si/poroka

Solcava
0°
light snow
humidity: 94%
H -1 • L -2
3°
Wed
3°
Thu
3°
Fri
3°
Sat
Weather from OpenWeatherMap
Mozirje
1°
light snow
humidity: 92%
H -1 • L -1
3°
Wed
3°
Thu
3°
Fri
3°
Sat
Weather from OpenWeatherMap
Velenje
0°
light intensity shower rain
humidity: 92%
wind: 4m/s NE
H -1 • L -1
3°
Wed
3°
Thu
3°
Fri
3°
Sat
Weather from OpenWeatherMap